Verzendkosten slechts 3,95 euro, bestellingen vanaf 75 euro worden gratis bezorgd! Bezorgen ook in BelgiŽ mogelijk.
Winkelwagen
Duurzame producten - veilig winkelen - niet goed, geld terug

19 januari 2015 Roxanne, via Facebook:
"Alles netjes verpakt, leuk extraatje bij elke zending en geen hoge verzendkosten. Een lokale ondernemer die ik graag blijf steunen. Geeft eerlijk advies en verkoopt eerlijke producten. Ga zo door! "

19 januari 2015 Nancy, via Facebook:
"Goede service en super snelle levering."

19 januari 2015 Natasja, via Facebook:
"Had een setje slaap stenen besteld, het was de volgende dag al binnen en super goed verpakt. Echt een aanrader."

20 januari 2015 Veronique, via Facebook:
"Superleuke spulletjes voor mijn kinderen! Zit nu al weer te wachten op de tweede bestelling! Al kan dat nooit lang duren want het wordt gelijk dezelfde of volgende dag verstuurd als je besteld. Het is ook heel leuk verpakt. Mijn oudste dochter riep gelijk: een cadeautje! Echt een aanrader dus!"

20 januari 2015 Judith, via Facebook:
"Snelle levering, leuk kaartje met attentie, mooie spullen. Ik ben tervreden!"

21 januari 2015 Marijke, via Facebook:
"Erg leuke webshop die een steeds leuker assortiment krijgt! Snelle levering."

21 januari 2015 Klara, via Facebook:
"Prachtige artikelen, mooie overzichtelijke webshop. Verzendkosten zijn niet hoog en de levering is snel! Lieve kleine attentie bij iedere bestelling, waarvan wij al een verzamelingetje hebben, want ik ben al vaste klant!"

6 februari 2015 Jacqueline, via Facebook:
"Top bedrijf!"

2 mei 2015 Anneke, via Facebook:
"Webshop met unieke producten! Goede service! Wij zijn erg blij met de slaapstenenset!"

10 mei 2015 Nadia, via Facebook:
"Echt een cadeau om uit te pakken! Super leuk! Ik ben nog steeds wild enthousiast over de kleding van mijn kleintje!"

10 juli 2015 Tineke, via Facebook:
"Mooie spullen en uitstekende service!"

18 augustus 2015 Suzanne, via Facebook:
"Wat een feest om een pakketje te openen, je voelt hoe liefedevol elk pakketje is ingepakt."

20 augustus 2015 Maaike, via Facebook:
"Hele goede en vriendelijke service! En echt een kadootje om je pakketje open te maken, super!"

1 december 2015 Marjolein, via Facebook:
"Vanavond was het weer een feest
toen de postbode langs was geweest.
Mijn bestelling vol Stockmar is weer binnen 
dus morgen kan de knutselpret beginnen.
De service was ontzettend goed gedaan
laat Kleine Duimpjes vooral lang bestaan!
Dankjewel voor alles ook deze keer
en we &/pages/reviews-van-klanten#39;spreken&/pages/reviews-van-klanten#39; elkaar vast gauw weer.
Groetjes van Marjolein"

18 december 2015 Nienke, via Facebook:
Hele fijne webshop met allerlei leuks :) Inderdaad iedere keer een feestje om je bestelling uit te pakken! Wij zijn fan :)

 

 

 

Vind je het ook leuk om je review hier terug te zien? Laat deze dan achter op Facebook of stuur een mailtje naar info@kleineduimpjes.nl !