Verzendkosten slechts 4,50 euro, bestellingen vanaf 75 euro worden gratis bezorgd! Bezorgen ook in BelgiŽ mogelijk.
Winkelwagen
Duurzame producten - veilig winkelen - niet goed, geld terug

Eerste blog; Nadia naar de ON beurs!

In een kerstkaartje ontving ik mijn Ouders Natuurlijk! beurs kaartje van een van de Melkpunt meisjes. De ONbeurs, eerste keer voor mij. Vanuit een drukke gestresste stad reed ik met mijn oudste dochter van 5 jaar richting de bossen. De drukke snelwegen veranderden langzaam in wegen omringd met grasvlaktes, gigantische huizen en eindigde in een sprookjesachtig bos.

Niet alleen door mijn navigatie merkte ik dat ik was aangekomen op de ONbeurs, ook de vele draagmama’s en draagpapa’s die richting de ingang liepen, lieten mij weten dat ik op de juiste plek was aangekomen. Ik zag prachtig geweven doeken en ergonomische draagzakken met de meest unieke printjes erop. Van vele regenboog kleuren met eenhoorntjes tot zwarte barokprintjes.

Er was een lange file om te parkeren, ik zwaaide naar de parkeerwachter en hij stond mij bijzonder vriendelijk te woord. Er bleken 2 auto's op elkaar te zijn gebotst. Dit was snel opgelost en met “Een hele fijne beurs mevrouw en geniet ervan!” ging ik het hotel binnen waar de beurs plaats vond.

Eenmaal op de beurs werden we begroet door een prachtige speeltuin met grasvlakte, heerlijk weer en heel veel vrolijke gezichten. Langzaam nam mijn stressniveau af en begroette ik mijn vriendinnen van Melkpunt.

Manou had speelgoed namens Kleine Duimpjes afgegeven op de stand van Melkpunt zodat de kindjes die er waren, die geen slokje melk wilden drinken, lekker konden spelen. Een houten puzzel, Crayon Rocks, ballen, stoffen frisbee's en een verkleedpopje waar gretig gebruik van werd gemaakt. Aan het eind van de dag lag de tent vol met vrolijk gekleurde tekeningen.

Ik ben natuurlijk op zoek gegaan naar de stand van Kleine Duimpjes. In een grote witte tent, waar een aantal kleine winkeltjes stonden vol met houten speelgoed, doula’s, biologische kinderkleding en vernieuwende opvoedadviezen, zag ik een heel groot bekend logo, Kleine Duimpjes! Het was de eerste keer dat ik Manou in het echt ontmoette, terwijl ik het gevoel had haar al zo lang en goed te kennen! Even mooi als op haar profielfoto was ze super druk bezig met het helpen van klanten in haar stand. Een geslaagde beurs waarbij mensen samen komen die hetzelfde denken, voelen en ademen.

Terug in de auto merkte ik dat mijn hart gevuld was, zoveel liefde ontvangen, zoveel social media vriendschappen in real life voort kunnen zetten. Ik heb maar 1 schreeuwende vader gezien en maar 1 bloedende duim. Het was voornamelijk liefde, baby’s die naar me lachten, kindjes die met sportschoenen in het zwembadje stonden, vrouwen die complimenten gaven aan elkaar, moeders die elkaar steunden en hielpen en niet te vergeten de dragende papa’s! Hartverwarmend, ik zou willen dat het elke dag ONbeurs was!

Veel liefs

Mama, Nadia Nicolle