Verzendkosten slechts 4,50 euro, bestellingen vanaf 75 euro worden gratis bezorgd! Bezorgen ook in BelgiŽ mogelijk.
Winkelwagen
Duurzame producten - veilig winkelen - niet goed, geld terug

Wie zit er eigenlijk achter Kleine Duimpjes?

Doen jullie dat ook? Zodra je op een website komt de "over ons" pagina lezen? Ik wel :) Ik ben nieuwsgierig wie er achter de website zit en naar het verhaal†achter het ontstaan van de site. Ook op onze site staat een "over ons" pagina maar het leek me leuk om er ook een blog aan te wijden.

Nadat onze jongste F werd geboren veranderde er iets†in mij. Ik werkte als particulier verpleegkundige maar voelde dat ik iets voor kinderen wilde betekenen. Het liefst zou ik willen dat alle kinderen opgroeien in een warm thuis vol liefde, warmte, gezelligheid en met respect voor elkaar en onze aardbol. Het idee van een winkel werd geboren. Hoewel ik toen in eerste instantie nog een stenen winkel op wilde zetten: Het Kinderkasteel. Het Kinderkasteel zou een winkel/brasserie worden; geheel op biologische en duurzame basis. Maar hoe meer ik me daarin ging verdiepen, hoe meer het besef kwam dat ik door het werken in deze winkel vele uren bij mijn kinderen vandaan zou zijn. En dat was iets wat ik eigenlijk niet wilde. Al snel kwam de omschakeling naar een webshop. Daar wilde ik echter wel een andere naam voor maar dat was nog een lastig iets. Gelukkig bood mijn zwager de uitkomst en kwam met de naam Kleine Duimpjes. Voor mij een schot in de roos!

Kleine Duimpjes heb ik opgericht op 1 november 2014. Uiteraard zijn daar maanden van denken, praten en voorbereidingen aan vooraf gegaan. Het idee voor een webshop zoals Kleine Duimpjes begon ergens in het voorjaar†van 2014.

En toen ging het snel; een grafisch ontwerper ontwierp het logo, een webdesigner ging de site opzetten en ik ging aan de slag met de inkoop van de producten. Producten die ik voor mijn eigen kindjes zou kopen, die niet ten koste gaan van de natuur en veilig zijn voor mijn kindjes. Daarin past houten speelgoed van FSC hout, producten afkomstig uit Fair Trade projecten en duurzame kinderkleding van bio katoen en wol/zijden.

Mijn man Jonatan†hielp me in deze periode enorm en nu nog steeds ondersteunt hij mij met een aantal specifieke taken. Afgelopen maand is Nadia ons komen versterken want door de drukte kon ik het niet meer goed alleen aan. Het is fijn om iemand erbij te hebben die hetzelfde denkt als ik en waar ik mee kan overleggen.

En zo kwam de stap van verpleegkundige naar eigenaar van een duurzame webshop!

Liefs,

Manou