Verzendkosten slechts 4,50 euro, bestellingen vanaf 75 euro worden gratis bezorgd! Bezorgen ook in BelgiŽ mogelijk.
Winkelwagen
Duurzame producten - veilig winkelen - niet goed, geld terug

Slaap lekker!

Een persoonlijke blog van Nadia over Sarah's silks:

Tjadaaaaaaaaaah

De deur staat open en een klein meisje paradeert de woonkamer binnen met uitgestoken handjes. In haar handjes houdt ze een stok vast. Aan de stok zweeft een lang gekleurde roze lint. Dansende op de grond verandert het lint in kleurtjes, waarop het kleine meisjes vrolijk met haar voetjes beweegt. Ze kondigt de prinses op de eenzame berg aan. Die op haar tenen binnen tippelt.

Lang Lang geleden was er eens een prinses die woonde helemaal alleen op een eenzame berg. De berg was zo hoog dat niemand er kwam en ook niemand zag wat er gebeurde op de berg. De prinses vond dat erg fijn, want ze wilde altijd dansen. Vooral ‘s avonds wilde ze dansen en dat mocht niet van de koning en koningin. Kindjes moeten slapen. De prinses wilde niet slapen, want ze heeft veel te mooie vlindervleugels aan. Vleugels die bewegen in de wind en mee dansen als de prinses rondjes draait op de berg. De prinses wil alleen maar dansen, niet meer slapen.

Ondertussen hebben de poezen ook de stok met een prachtige bewegende sliert gezien en stuiven op het kleine meisjes af. Die op haar beurt de poezen een hele dikke knuffel heeft. De prinses met haar paarse lange rok en haar vleugels danst verder op de koffietafel door naar de bank en zingt: “ Mijn vleugels dansen in de wind, de wind op de eenzame berg. Nee koningin, mijn vleugels zijn niet moe, ze hoeven echt nog niet naar bedje toe. Ik ben de prinses…..la la la”

Toen sloeg de klok toch echt acht uur en de koningin zat moe in haar troon. “Snel, snel mijn kinderen, straks gaat de zon onder en dan zien we de mooie kleurtjes niet meer op jullie stok en vleugels. Wat moeten we doen?” Gelukkig bedacht de prinses een goed plan: als ze snel zou slapen dan werd ze als eerste wakker om de zonnestralen te zien en kon ze verder met dansen. MAAR dan moest ze wel in haar kleding blijven slapen, als een echt prinsesje met vleugels.

Fijne nacht

Mama Nadia, Mila (5jr) en Zoe (bijna 2)