Verzendkosten slechts 4,50 euro, bestellingen vanaf 75 euro worden gratis bezorgd! Bezorgen ook in België mogelijk.
Winkelwagen
Duurzame producten - veilig winkelen - niet goed, geld terug

Nieuwetijdskinderen; mijn werk naast Kleine Duimpjes

Sinds 1 november 2014 run ik mijn eigen webshop en dat doe ik met heel veel plezier! Ik vind het ontzettend leuk om de bestellingen in te pakken, het klantencontact en het inkopen van producten. In het verleden heb ik jarenlang gewerkt als verpleegkundige en ben daar mee gestopt om me te richten op de webshop. Toch is er afgelopen jaar wat veranderd in mijn werkzaamheden.

Nieuwetijdskinderen

Nieuwetijdskinderen zijn kinderen die nog geheel in contact staan met De Bron waar ze vandaan komen. Zij zijn een generatie kinderen die spiritueel gezien de taak hebben gekregen om de aarde te helpen te transformeren naar een hoger spiritueel niveau. Deze kinderen zijn heel wijs voor hun leeftijd en dat zorgt nog wel eens voor opmerkingen als: “Wat een wijs kind!”, “ Hij/zij lijkt het allemaal al te weten!”.

Deze kinderen hebben spirituele gaven en zijn vaak verder in hun ontwikkeling dan de statistieken maar zijn ook vaak niet goed geaard.

Zij laten vaak de pijnpunten zien bij hun ouders en dat geeft nogal eens problemen in de opvoeding. Ouders merken een gedragsverandering bij hun kind (vaak in negatieve zin) en weten niet wat ze ermee aan moeten of waar het vandaan komt. Wat deze kinderen doen is gedrag laten zien waar ouders nog een blokkade op hebben zitten en uit mogen gaan werken.

Ouders vinden het moeilijk om met het veranderende gedrag om te gaan en gaan oplossingen zoeken. Vaak komen ze in het reguliere circuit van een koude kermis thuis en gaan ze kijken naar oplossingen in het alternatieve circuit en op dat punt komen ouders vaak bij een kindermedium uit.

Naast het spiegelen van hun ouders kunnen deze kinderen ook problemen ondervinden van al hetgeen ze zien, horen en voelen en zijn ze simpelweg nog te klein om ermee om te kunnen gaan (daarom zijn veel nieuwetijdskinderen huilbaby’s die slecht slapen).

Ikzelf heb al vanaf dat ik een klein kind ben bepaalde gaven maar jarenlang weggestopt. Sinds de geboorte van onze jongste is die blokkade verdwenen wat ervoor zorgt dat ik weer van alles doorkrijg, hoor en zie.

Sinds afgelopen jaar zijn er via-via steeds meer ouders bij mij terecht gekomen voor hulp. Op afstand kan ik contact maken met het kind en krijg ik door wat er aan de hand is en wat eventuele oplossingen kunnen zijn. Vaak ben ik nog onzeker of het wel klopt wat ik doorkrijg en doorgeef aan de ouders maar als je vervolgens een mail terug krijgt van de ouders dat alles klopt geeft me dat wel weer wat zelfvertrouwen ;) 

Momenteel ben ik bezig met een jaaropleiding energetisch kindertherapeut om me nog verder te specialiseren op het gebied van chakra’s en aura’s. Daarnaast help ik ook mensen met handoplegging. Vooral onze kinderen maken daar dagelijks dankbaar gebruik van ;)

 

Edelstenen

Nieuwetijdskinderen hebben veel baat bij edelstenen. Onze beide kinderen en ikzelf gebruiken regelmatig edelstenen en ook in huis liggen her en der edelstenen (m.n. gouden driehoeken). Omdat deze kinderen goed reageren op edelstenen heb ik de meest voorkomende edelstenen die speciaal voor nieuwetijdskinderen zijn ook opgenomen in de webshop maar op aanvraag kan ik je ook edelsteen opsturen die specifiek is afgestemd op je kind of op een volwassene (binnenkort zal ik deze optie toevoegen in de webshop)

 

Genieten

Heb je zo’n wijs kind? Het is (ondanks de moeilijkheden die het soms met zich meebrengt) een enorme toevoeging aan je leven. Deze kinderen hebben zoveel te geven. Heb ze lief en geniet!