Verzendkosten slechts 4,50 euro, bestellingen vanaf 75 euro worden gratis bezorgd! Bezorgen ook in BelgiŽ mogelijk.
Winkelwagen
Duurzame producten - veilig winkelen - niet goed, geld terug

Kleine Duimpjes: duurzame producten, kleding en speelgoed

De webshop en stenen winkel wordt gerund door Manou . In de winkel vind je naast het assortiment van Kleine Duimpjes ook verschillende webshops die een plank huren en daar een deel van hun assortimenten hebben liggen. Zo is er een mooi en gevarieerd aanbod in de winkel. Van duurzame kleding tot ceratieve materialen en van wasbare luiers tot ergonomische draagzakken en draagdoeken. 

Manou is sinds juli 2017 ook draagconsulente wat in de winkel goed van pas komt! Ook geeft ze draagconsulten.

Van huis uit is Manou verpleegkundige. Iets totaal anders dan wat ze nu doet: een webshop en stenen winkel leiden! Jarenlang heeft ze als zelfstandig verpleegkundige gewerkt wat haar erg goed beviel. Totdat hun jongste geboren werd. Langzaam maar zeker wilde ze iets veranderen. Het was en is haar droom om alle kinderen een liefdevol leven te kunnen geven waarin duurzaamheid en natuurlijk ouderschap hoog in het vaandel staan. Kleine Duimpjes is dus ontstaan vanuit een ideaalbeeld.
Een ideaalbeeld waarin kinderen nog kind mogen zijn. Waarin ze spelen met speelgoed waarbij hun fantasie helemaal overloopt in het spel.

Een ideaalbeeld waarin kinderen alleen maar veilige kleding dragen, geproduceerd van duurzame stoffen.

Een ideaalbeeld waarin kinderen opgroeien met ouders in een thuis vol warmte, liefde, gezelligheid en met respect voor onze medemens en onze aarde.

Kleine Duimpjes is een webshop en stenen winkel waarbij duurzaam, antroposofisch en natuurlijk ouderschap centraal staan. Kleine Duimpjes verkoopt producten die aansluiten op dit thema.

In de webshop en winkel vind je houten speelgoed, duurzame kinderkleding in de maten 50 t/m 122/128 (deze kleding is geproduceerd van biologisch katoen, wol of zijde), prachtige wenskaarten, producten voor op de seizoenstafel, viltpakketten, breiwol, prentenboeken, boeken die aansluiten bij natuurlijk ouderschap, verzorgingsproducten, producten voor Nieuwetijdskinderen en edelstenen.

We wensen je veel plezier in de webshop en winkel van Kleine Duimpjes!